Tekohymy toimii – huijaa mielen iloiseksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisen tunteet seuraavat kehon liikkeitä ja eleitä, minkä vuoksi tunteita pystyy eleiden avulla myös hieman huijaamaan tarvittaessa. Seduction Science -sivuston mukaan oman mielen pystyy muuttamaan surullisesta iloiseksi hymyilemällä vaikka ei hymyilyttäisi.

Jos pakotat itsesi hymyilemään silloin kun mielesi on maassa, se alkaa vähitellen muuttumaan hyväksi. Ihminen pystyy huijaamaan mielensä iloiseksi aloittamalla tekohymystä. Vähitellen hymy muuttuu aidoksi iloisuudeksi, kun oma ilme ja eleet huijaavat mielen luulemaan kehon eleiden avulla, että ihminen on iloinen.

Sama pätee myös muihin tunteisiin. Jos aamulla olo on väsynyt ja alakuloinen eikä sängystä nouseminen huvittaisi, kannattaa kuitenkin nousta ja aloittaa aamun toimet tomerasti. Tekeminen ja liike huijaavat mieltä ja saavat olon vähitellen paremmaksi, aikaansaavaksi, ahkeraksi ja myös pirteämmäksi.