Emma-palkinnot jaettiin – Antti Tuisku illan kuningas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden menestyneimpiä artisteja ja musiikkialan ammattilaisia palkittiin tänään kolmekymmenvuotista taivaltaan juhlivassa Emma Gaalassa. Illan voitokkain oli tänään kolme Emmaa voittanut Antti Tuisku, joka palkittiin Emma-pystilla sarjoissa Vuoden miessolisti, Vuoden albumi ja Vuoden pop.

Ennen tätä iltaa Tuisku oli saanut nauttia vain Emma-ehdokkuuksista. Muita useampia Emmoja tänään saaneita olivat kahdella Emmalla palkitut Sanni, JVG, Paperi T ja molemmat yleisöäänestyskategoriat voittanut Cheek.

Nelosella suorana lähetyksenä nähdyssä gaalassa esiintyivät Antti Tuisku, Chisu, Sanni, JVG, 35-juhlavuottaan viettävä Yö, Juha Tapio, Santa Cruz, Paperi T, Roope Salminen & Koirat, Nikke Ankara ja Teflon Brothers. Gaalan juonsivat Anni Hautala ja Sami Kuronen.

Suomen suurimman vuotuisen musiikkialan juhlagaalan järjestää IFPI Finland. Yleisöllä oli mahdollisuus vaikuttaa palkinnonsaajiin kahdessa sarjassa: vuoden yhtye ja vuoden musiikkivideo.