Mies murtautui lentokoneeseen – ja lukitsi itsensä ohjaamoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoon vilkasliikenteisellä Heathrow’n lentokentällä koettiin viikonloppuna kauhunhetkiä, kun Louis Pedro Verdasca dos Santos Costa -niminen mies onnistui murtautumaan tyhjillään olleeseen Boeing 747 -mallin lentokoneeseen. Sivulliset selvisivät tilanteesta säikähdyksellä.

Lontoon ja koko Iso-Britannian suurin kansainvälinen lentoasema Heathrow ottaa vuosittain vastaan noin 90 miljoonaa matkustajaa. Vaikka luulisi, että tällaisessa paikassa kiinnitetään erityisen paljon huomiota ihmisten turvallisuuteen, osoitti 38-vuotias mies olevansa kykeneväinen vaaratilanteen aiheuttamiseen.

Hän onnistui kulkemaan henkilökunnan tiloista lentokentällä seisoneeseen lentokoneeseen. Mies kiipesi suoraan tyhjillään olleen British Airwaysin Boeing 747 -lentokoneen ohjaamoon, ja lukitsi itsensä sinne.

Paikalle hälytettiin pelastusviranomaisia, joilta kesti todella kauan murtaa pommin- ja luodinkestävä ovi. Louis Pedron tarkoituksena oli käyttää lentokonetta omiin terroristisiin ambitioihinsa, mutta se estettiin, Telegraph uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat