Tiede selvitti: Varmin keino saada nainen kiinnostumaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten viettelemiseen ja sen takana olevaan tieteeseen erikoistunut Jesse Charger kertoo Seduction Science -sivustolla, miten miesten kannattaa vietellä nainen ja millä keinoilla hän siinä onnistuu. Seuraava keino toimii Chargerin mukaan tehokkaasti myös silloin, kun mies ei ole naisen mielestä ulkonäöllisesti kovin kiinnostava.

Sivusto kehottaa miestä suhtautumaan kauniiseen naiseen hieman negatiivisesti niin, että nainen huomaa sen. Miehen tulee näyttää, että hän ei pidä naista erityisenä muihin samassa tilassa oleviin naisiin verrattuna. Tämä saa kauniin naisen nopeasti miettimään, minkä vuoksi hän ei kiinnosta miestä ja mitä hänen tulisi tehdä, kun hänen ulkonäkönsä ei näytäkään riittävän.

Tekniikka perustuu siihen, että kaikki ihmiset haluavat yleensä kokea tulleensa hyväksytyksi ja pidetyksi. Tämä herättää kauniissa naisessa miellyttämishalun ja saa hänet kilpailemaan miehen huomiosta. Mies alkaa vaikuttamaan haluttavammalta ja kiinnostavammalta kun hän ei näytäkään olevan naisen kauniista ulkonäöstä kiinnostunut.

Samanlainen kilpailu on juuri se asia, minkä vuoksi Unelmien Poikamies -televisioformaatissa kauniit naiset rakastuvat nopeasti yhteen ja samaa mieheen. Pelkällä ulkonäöllä ei ohjelmassa päästäkään pitkälle, mikä saa kauniit naiset kilpailemaan keskenään ja kiintymään mieheen. Naisten kilpaillessa samasta miehestä kyseinen henkilö alkaa näyttämään nopeasti niin kiinnostavalta, että rakastuminen tapahtuu silmänräpäyksessä.