Adam Levinesta tulee isä – mallivaimo raskaana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Behati Prinsloo on viimein vahvistanut huhun, jonka mukaan hän odottaa lasta yhdessä aviomiehensä Adam Levinen kanssa. Pariskunta on haaveillut perheenlisäyksestä ja Behatin raskaus on ollut heille molemmille iloinen yllätys.

UsWeekly-lehden mukaan Behatin on arvioitu olevan neljännellä kuulla raskaana. Pariskunta ei ole paljastanut laskettua aikaa. Adam Levine ja Behati Prinsloo ovat olleet naimissa lähes kaksi vuotta. Pari asteli alttarille Meksikossa vuonna 2014.

Lapsien hankkiminen on ollut siitä lähtien parin suunnitelmissa. Levine on jopa vitsaillut useissa haastatteluissa, että hän haluaa sadoittain lapsia. Odotettavissa on, että pariskunta perustaa suurperheen. Jää nähtäväksi, aikooko pari paljastaa esikoisensa sukupuolen uteliaille faneilleen.