Pikkutyttö kuvasi hiusvideon nettiin – tätä äiti ei halua nähdä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsille voi tulla välillä tarve kokeilla omien hiustensa leikkaamista kun vanhempien valvovat silmät eivät ole lähettyvillä. Verkossa on monia hauskoja esimerkkejä lasten itse leikkaamista hiusmalleista. Tällä kertaa asialla oli yksi pitkähiuksinen tyttö, joka päätti kuvata parturoinnin yhteydessä pienen ohjeistusvideon muille.

Videolla näkyvä pikkutyttö on luultavasti nähnyt jonkin verran videoblogeja, koska tyttö aloittaa videon kuin vanha tekijä. Tyttö on halunnut kuvata videon, jossa hän näyttää omilla hiuksillaan kuinka hiuksia pystyy leikkaamaan helposti itse. Tähän tekniikkaan ei tarvita taitoa tai koulutusta, koska pelkkä peili ja sakset riittävät hyvin.

Tyttö aloittaa pitkien hiustensa leikkaamisen päälaelta ja etuhiuksista leikkaamalla hiukset melko läheltä tyveä. Hän ohjeistaa katsojia tarkentaen, että hiukset tulee saada saksien väliin, jolloin tietää leikkaavansa oikein. Tyttö näyttää pitävän lopputuloksestaan ja kommentoikin sitä videolla itsevarmasti kertoen, että hiuksista tuli täydelliset.

Posted by Bernie Guerrero on Wednesday, March 2, 2016