Tittygram yhdisti rinnat ja viestipalvelun – tältä se näyttää!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisistä yrittäjistä koostuva joukko on lanseerannut markkinoille viestipalvelun, jossa yhdistyvät tervehdykset ja naisten rinnat. Tittygram-palvelusta on mahdollista lähettää itselle tai kavereille kuvia naisten rinnoista, joihin on kirjoitettu saajalle osoitettu tervehdysviesti.

Tittygram-sivustolla kerrotaan, että viestin enimmäispituus on 36 merkkiä. Tervehdyksen tekemisen jälkeen vastaanottajan puhelimeen ilmestyy kuvaviesti, jossa lukee tervehdys kirjoitettuna naisen rinnoille. Palvelu on ollut suosittu nuorten miesten keskuudessa vaikka Tittygramista löytyy myös miesten rintakuvia.

Viestin voi halutessaan lähettää ystävälle myös miespuolisen lihaskimpun rintaan kirjoitettuna. Russia Beyond the Headlines -sivuston mukaan viestipalvelu on lanseerattu vuonna 2015 Uljanovskissa. Viestin voi tilata myös englanninkielellä. Palvelun kuvaviestit eivät ole ilmaisia, sillä tervehdys kustantaa noin 30 euroa. Kuvassa esiintyvän mallin voi valita itse, mutta kuvissa ei edes asiakkaan toiveista esitellä alastomuutta tai mallien kasvoja.

Реши свои вопросы оригинально)) #questions #boobs #tittygram

Kuva, jonka @tittygram_ru julkaisi

#boobs #marketing #tittygram

Kuva, jonka @tittygram_ru julkaisi