18 koiranpentua heräsi – söpöyden huippu videona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienten koiranpentujen söpöyttä ei voi kiistää kukaan. Australianpaimenkoiria kasvattava Green Valley Aussies tarjoaa tuoreella videollaan todellista mannaa kaikille sosiaalisen median eläinvideoiden ja -kuvien ystäville.

Kasvattamon Instagram-tilillä nähdään video, jossa lauma koiranpentuja herää päiväuniltaan samanaikaisesti. Samassa kasassa yhdessä nukkuvia pieniä australianpaimenkoiria on peräti 18 kappaletta. Nämä koirat eivät jää turhia lepäilemään uniensa jälkeen, vaan ovat heti innokkaina valmiina päivän askareisiin ja leikkeihin.

Afternoon nap time for these 18 adorable puppies! Don't mind our gross backyard! The snow just melted… Which means MUD! The puppies have lots of grass to play on, they just chose the dirt! ? before you say something rude… The puppies live in our HOME! They are allowed to go outside 2-3 hours a day to play. They DO NOT live outside all the time. #GVAussies FOLLOW US! #GreenValleyAussies #GreenValleyAustralianShepherds #AustralianShepherd #AustralianShepherds #Aussie #Aussies #AussieDog #AussieDogs #Dog #Dogs #Puppy #Puppies #DogsofInstagram #PuppiesofInstagram #AussiesofInstagram #sleep #tired #nap #naptime #baby #sweet #love #like #adorable #fluffy #smile #pet #awesome @puppysketch @puppies_x_dogs @dogsofinstagram @dogs.lovers @dogs @dogsandpals

Video, jonka Green Valley Aussies (@greenvalleyaussies) julkaisi