Äiti ylistää aseita – oma pikkupoika ampui vahingossa selkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jamie Gilt -niminen perheenäiti on intohimoinen aseharrastaja ja puhuu kiivaasti sen puolesta, että ihmisillä saa ja pitää olla erilaisia aseita hallussaan. Nyt Giltin pieni poika oli kuitenkin saanut käsiinsä äidin käsiaseen, jolla hän ampui naista selkään.

Floridalainen aseiden puolesta puhuja oli juuri kertonut sosiaalisessa mediassa kuinka paljon hän innostuu aina päästessään ampumaan. Vain pari tuntia päivityksen jälkeen nainen sai oman aseensa luodista selkäänsä, kun hänen neljävuotias poikansa sai ladatun käsiaseen pieniin käsiinsä.

Gilt oli ajanut autolla lapsi takapenkillä. Takapenkillä oli ollut myös ladattu käsiase, jonka poika oli ottanut käsiinsä. Poika oli tähdännyt selkänojaan ja ampunut, jolloin luoti oli mennyt penkin selkänojasta läpi naisen selkään ja tullut ulos vatsalihasten kohdalta. Nainen on tällä hetkellä Independent-sivuston mukaan vakaassa tilassa sairaalahoidossa.