Eläintarha päästi kirahvit ulos talven jälkeen – riemulla ei rajaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chicagossa sijaitseva Brookfield Zoo -eläintarha on julkaissut netissä riemastuttavan videon kirahveistaan. Tarha päästi hiljattain kirahvilauman ulkoaitaukseen pitkän talven jälkeen. Sisätiloissa olleet kirahvit eivät ole ulkoilleet sitten syksyn.

Kirahvit ovat selvästi olleet onnessaan ulos pääsemisestä. Yksi kirahveista alkoi laukata ympäri aitausta eikä se selvästikään kyennyt hillitsemään innostustaan. Somaliasta kotoisin oleva Potoka-kirahvi esitteli eläintarhan vieraille riemastunutta laukkatanssiaan.

Eläintarhan hoitajat toivovat, että säät pysyvät lämpiminä läpi kevään, ettei kirahveja tarvitse viedä takaisin sisätiloihin. Vaikka kelit ovatkin huomattamasti viileämmät kuin mihin lajin edustajat ovat tottuneet Afrikassa, pärjäävät ne hoitajien mukaan ulkona hyvin, kunhan ilmat eivät viilene nykysestä lämpötilasta.