Toimittaja ei ollut uskoa silmään – koira ruohonleikkurin kuskina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

KYTX-uutiskanavan reportteri Andrea Martinez oli tekemässä juttua myrskyn aiheuttamista vahingoista Teksasin Malakoffissa. Toimittajan huomion vei kuitenkin jokin ihan muu, kuin rajun myrskyn synnyttämä tuho.

Facebookissa jaetulla videolla kamera kuvaa kotien raunioita Andrean raportoidessa vierellä. Yhtäkkiä toimittaja innostuu jostain, ja käskee kuvaajaa kääntämään kameransa kohtu kauempana olevaa näkyä.

Kamera zoomaa aidan takana olevaan koiraan, joka istuu ajettavan ruohonleikkurin päällä. Eläin näyttää aivan siltä, kuin se ajelisi ruohonleikkurilla rennosti. Toimittaja ei voi hillitä nauruaan, kuten ei varmasti voisi kukaan muukaan vastaavaan näkyyn törmäävä.

While surveying the damage in Malakoff, Andrea Martinez KYTX stumbled upon an interesting scene, to say the least. Watch the video below! #cbs19wx

Julkaissut KYTX CBS19 8. maaliskuuta 2016