Vuohi auttaa sokeaa toveriaan – erottamattomat ystävykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaltoinkohdeltuja maatilan eläimiä pelastava Farm Sanctuary pelasti pienen kilin laittomalta tehtailijalta. Kasvattajat huomasivat nopeasti, että Marciaksi nimetty kili oli sokea ja tarvitsi ystävän. Tilalle pelastettiin pian toinenkin kili, josta tuli välittömästi Marcian paras ystävä.

Maurice ja Marcia ovat parhaat ystävät ja viettävät kaiken ajan yhdessä. Ajan saatossa Mauricesta on tullut Marcialle täysin korvaamaton kaveri, joka auttaa sokeaa Marciaa näkemään ympärilleen ja havainnoimaan maailmaa ilman näkökykyä.

Vuohikaverukset ovat todella suloisia yhdessä. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien vuodet ovat olleet erottamattomat. Maurice ja Marcia leikkivät yhdessä ja nukkuvat yhdessä, minkä lisäksi Maurice auttaa Marciaa kulkemaan paikasta toiseen ohjaamalla tätä piha-alueella.