Karkauspäivän yllätys! Adele pakotti faninsa suostumaan naisensa kosintaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29. helmikuuta vietettävän karkauspäivän perinteeseen kuuluu se, että nainen voi kosia miestään ja kieltävän vastauksen saadessaan miehen täytyy ostaa hänelle hamekankaat. Äskettäin vietettynä karkauspäivänä laulajatähti Adele auttoi kiertueensa aloituskonsertissa Belfastissa erästä faniaan kosimaan.

Adele pyysi lavalle naisfanin, joka kertoi, että on itse asiassa jo kosinut poikaystäväänsä. Poikaystävä ei suostunut kosintaan suoraan, vaan oli kertonut naiselle menevänsä hänen kanssaan naimisiin ehkä joskus myöhemmin. Tämä vastaus ei kuitenkaan tyydyttänyt Adelea tai suurta yleisöä.

Daily Mail -lehden julkaisemalla videolla Adele neuvoo miestä vastaamaan kyllä ja yleisömeri alkaa buuaamaan epäröivälle miehelle. Äänekkään painostuksen jälkeen mies lopulta suostuu kosintaan, minkä jälkeen Adele kutsuu itsensä vielä pariskunnan häihinkin.