Daphne Joy nautiskeli tunnelmasta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jacksonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Daphne seurustelee nykyisin poptähti Jason Derulon kanssa. Eilen kaunotar kuitenkin kuvattiin nauttimassa auringosta Punta Mitan Casa Aramarassa ilman popparimiestään. Ehkä juuri siksi – tai muodokkaiden kurviensa vuoksi – hän sai miehiltä tavallista enemmän huomiota.

Daphne Joy ja 50 Cent seurustelivat aikoinaan jonkin aikaa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash