Gigi Hadid läpikuultavassa asussa – upea näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Gigi Hadid on niin näyttävä mallikaunotar, että hän ei jää harvoin valokuvaajilta huomaamatta. Nuori nainen teki jälleen punaisella matolla lähtemättömän vaikutuksen astellessaan Sports Illustrated Swimsuit 2016 -lanseeraustilaisuuteen paljastavassa asussa.

Gigi Hadid toimi yhtenä Sports Illustrated -lehden malleista poseeraamalla näyttävissä uimapukukuvissa. Lanseeraustilaisuudessakaan Hadid ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, kun hänellä oli yllään täysin läpinäkyvä mustakuvioinen jumpsuit, joka nuoli naisen vartaloa ihonmyötäisen ja tiukan istuvuuden myötä.

Gigi Hadid seurusteli aiemmin Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa. Viime aikoina mallikaunotar on kuitenkin vaihtanut poikabändistä toiseen viihtyessään nykyään One Direction -yhtyeestä eronneen Zayn Malikin kanssa.

gigihadid14032016b

gigihadid14032016a