Raksamies keksi ”hauskan” pelin – pääsi lyömään työkavereitaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Töissä työympäristön mielekkyydestä ja oman mielen virkeydestä täytyy välillä pitää huolta irrottelemalla ja antamalla huumorin kukan kukkia. Jordan Eason -niminen mies keksi työpäivänsä päätteeksi kehitellä työkavereidensa kanssa hauskan pelin rakennusmaalla.

Jordan Eason on hänen isänsä omistamassa Seasons Scaffolding -nimisessä yrityksessä töissä Brightonissa. Eason keksi tehdä työmaalla olleista keltaisista putkista ja työkavereistaan ison Whack a Mole -tyylisen pelin, jota hän pääsi pelaamaan purkamalla samalla turhautumistaan työtovereihinsa.

Työkaverit olivat menneet keltaisten putkien sisään, ja kurkistelivat putkista omaan tahtiinsa nostaen päätään vuorotellen. 22-vuotias Eason yritti muovisella pötkylällä huidella ja osua kurkisteleviin päihin samalla kun hän naureskeli koko tilanteelle.