Rihanna varasi hotellista koko kerroksen – haluaa tupakoida rauhassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna on huhujen mukaan panostanut valtavia summia rahaa hotelliyöpymisiinsä ANTI-maailmankiertueen yhteydessä. 28-vuotiaan kaunottaren assistentti on varannut hotelleista kokonaisia kerroksia tähden käyttöön.

Daily Star Online-sivuston mukaan Rihanna ei halua, että naapurit valittavat siitä, että hän polttaa tupakkaa huoneessaan. Tähtönen tarvitsee myös paljon tilaa esiintymisasuilleen, eikä hän halua nähdä niitä rentoutuessaan. Kaunottaren yöpyminen Wembley Hilton -hoteillissa tulee kustantamaan jopa 13.000 euroa, sillä laulajattarelle on varattu neljäs kerros.

Voisi luulla, että tähden majoituskustannukset ovat samaa luokkaa myös muissa kiertuekohteissa. Rihanna ei ole poissulkenut sitä mahdollisuutta, että hotellihuoneissa myös juhlintaan. Hän toivookin, ettei samassa kerroksessa ole muita vieraita. Tähden vaatimuksiin on suostuttu ja monet suurkaupunkien hotelleista pitävät kerroksiaan tyhjänä poptähden yöpymistä varten.