Taapero maistoi banaania – naurusta ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauru on yksi parhaista reaktioista, joita aikuinen voi saada lapsessa aikaiseksi. Vauvan kikattelu on suloisen vilpitöntä, ja mikä tahansa asia voi laukausta pienessä lapsessa loputtoman hekottelun. Tällä kertaa koomisen tilanteen aiheutti banaani.

Moni voisi pitää banaania yhtenä tavallisimmista ja arkipäiväisimmistä hedelmistä, mutta videolla näkyvälle vauvalle se tarjosi päivän parhaat naurut. Courtney Stewart on julkaissut Ty-nimisestä pojastaan hauskan YouTube-videon, jossa vauva pitää banaaneja hauskimpana asiana koko maailmassa.

Videolla vauva istuu syöttötuolissaan ja nauraa banaanin palanen suussaan. Äiti on paloitellut banaania tarjolle ja huomannut, että juuri itse paloitteleminen on se mikä saa vauvassa aikaan hervottoman reaktion. Vauvan mielestä banaanin paloittelu näyttää hauskalta, minkä vuoksi vauva saakin joka kerta uuden hekottelukohtauksen kun äiti käyttää veistään banaanin leikkaamiseen.