Koomikko esitti naista treffipalvelussa – yllättyi miesten viesteistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset saavat kokea treffipalveluiden karun maailman yleensä siinä vaiheessa, kun he tajuavat suurimman osan miehistä metsästävän ainoastaan satunnaista seksiseuraa. Tilanne on ideaali silloin, jos naisella on mielessään sama lopputulema.

Moni treffisovelluksia käyttävä on kuitenkin kyllästynyt palveluiden pinnallisuuteen. Parhaimmillaan naiset saattavat vastaanottaa satoja viestejä päivässä, ja joidenkin tekstien sisältö voi lipsahtaa todella törkeäksi. Brittikoomikko Sy Thomas halusi tietää, miltä tuntuu olla nainen treffipalvelussa.

Hän testasi sovellusta kolme päivää naiseksi tekeytyneenä. Lopputulos sai miehen ällikälle. Hän vastaanotti yli 400 viestiä, ja yllättyi viestien sisällöstä. Keskustelu avattiin useimmiten tökerösti ja alatyylisesti. Vaikka Sy oli usein kuullut naispuolisilta kavereiltaan kikkelikuvia sisältäneistä viesteistä, yllättyi hän miesten suorasukaisuudesta seksiin liittyen.

Sy Thomasin perimmäinen tarkoitus kokeelle oli se, että hän oppisi lähestymään naisia paremmin treffisovellusten kautta. Nyt hän ainakin tietää, että naiset saavat hurjasti enemmän yhteydenottoja kuin miehet ja suurin osa palvelua käyttävistä kaksilahkeisista on vain yhden ja saman asian perässä.