Hotelliravintola ihastutti eläinystävät – koirille oma ruokalista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssä sijaitseva The Carrington -hotelli on tullut kuuluisaksi lemmikkiystävällisyydestään. Sen lisäksi, että hotellissa on useita huoneita, jonne lemmikit ovat tervetulleita, on myös hotellin ravintola avannut ovensa eläinasiakkaille.

Daily Mail Australia -lehden mukaan ravintolassa on maaliskuun ajan ollut koiraviikot. Tempaus tarkoittaa sitä, että ravintolassa on järjestetty illallisia omistajille ja heidän koirilleen. Koiria varten ravintola on laatinut oman ruokalistansa, jossa erikoisuutena on kolmen ruokalajin illallinen.

Koirien illalliset kustantavat noin 15 dollaria ja ravintola lahjoittaa viisi dollaria jokaisesta myydystä ateriasta Animal Welfare League -eläintensuojelusäätiölle. Koirien ruoat ovat yllättävän herkullisen näköisiä, vaikka niiden valmistuksessa on käytetty vain koirien ruokavalioon soveltuvia raaka-aineita .

Koirien ruoissa ole luonnollisestikaan mausteita tai suolaa. The Carrington -hotellin henkilökunnan mukaan koiraviikoilla asiakkaat pääsevät nauttimaan erilaisista tarjouksista, mutta ruokalista aiotaan pitää samana kampanjan jälkeenkin. Lemmikit ovat tervetulleita hotellin ravintolaan ruokailemaan ympäri vuoden.