Kristen Stewartilla uusi tyttöystävä – assistentti vaihtui laulajaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-tähti Kristen Stewart viihtyi viime vuonna tiiviisti assistenttinsa Alicia Cargilen kanssa, minkä jälkeen naisen seksuaalisuus alkoi kiinnostamaan monia. Stewartin arveltiin menevän jopa naimisiin naisen kanssa, koska he vaikuttivat niin onnelliselta yhdessä.

Nyt pari on kuitenkin eronnut ja näyttelijätär on löytänyt uuden rakkaan vierelleen. 25-vuotias Kristen Stewart ei ole edelleenkään halunnut lokeroida itseään tai tulla ulos kaapista, koska hän on kommentoinut rakastuvansa vain ihmisiin. Stewartin uusi rakas on tälläkin kerralla nainen, jonka kanssa näyttelijätär on viime aikoina viihtynyt.

Stewart on nähty 30-vuotiaan Stephanie Sokolinskin kanssa läheisissä tunnelmissa. Stewart vaikuttaa todella ihastuneelta ranskalaiseen SoKo-taiteilijanimellä kulkevaan laulajattareen, ja pari onkin nähty usein kadulla käsi kädessä tai suutelemassa toisiaan.

Splash
Splash