Syöntikilpailu päättyi ikävästi – katu peittyi oksennuksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialaisen ravintolan omistaja on ajautunut ongelmiin virkavallan kanssa järjestettyään ravintolassaan curryn syöntikisat. Shaheen’s Indian -ravintolassa oli kisaamassa Durhamin yliopiston rubgy-joukkue.

Ravintoloitsija veloitti opiskelijoilta 20 euron osallistumismaksun ja sitten hän tarjoili kisaajille kaikista tulisimpia curry-annoksia mitä ravintolasta löytyi. Kilpailijoille tarjoiltiin kisan aikana myö alkoholijuomia.

Kisan päätyttyä opiskelijat kävelivät ulos ravintolasta. Monet heistä oksentelivat pitkin katuja syötyään ja juotuaan liikaa. Viranomaiset ovat pitäneet ravintoloitsijaa vastuussa kadun karmaisevasta kunnosta, sillä hänen on katsottu kannustavan opiskelijoita syömään ja juomaan ylenmäärin. Metro-lehden mukaan viranomaiset harkitsevat nyt peruvansa ravintolan anniskeluoikeudet.

Shaheen’s Indianin kanta-asiakkaat ovat vedonneet viranomaisiin ja pyytäneet heitä armahtamaan ravintoloitsijan. Asiakkaat ovat tukeneet omistajaa ja kertoneet, että currykisa oli opiskelijoiden oma tempaus. Toistaiseksi anniskelulupia ei ole peruttu, mutta odotettavissa on, että kadun siivouskustannuksista rapsahtaa lasku ravintoloitsijalle.