Uskomaton suoritus! Mies ratkaisi jonglööraamalla 3 Rubikin kuutiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rubikin kuutio on yksi maailman kuuluisimmista älypeleistä, jonka parissa ihmiset ovat alkaneet kisailemaan nopeudesta. Uusin nopeusennätys tehtiin viime vuoden lopulla, kun 14-vuotias Lucas Etter ratkoi kuution hurjassa 4,9 sekunnissa.

Nyt videolla nähdään miten mies ratkoo jopa kolme Rubikin kuutiota jonglööraamalla. Tämä temppu on nähty muiden suorittajien toimesta aiemminkin, mutta videolla näkyvän miehen toimesta tehty kuutioiden ratkominen saattaa olla kuitenkin tämän tempun suhteen yksi nopeimmista.

Rubocubon julkaisemalla videolla mies jonglööraa kolmella Rubikin kuutiolla ja selvittää ne todella vaivattomasti. Miehellä menee yhteensä vain vajaa 20 sekuntia kuutioiden ratkomiseen, minkä vuoksi moni katsoja onkin ollut sitä mieltä, että temppua tai videota on manipuloitu. Videon epäaitoutta ei olla kuitenkaan vielä toistaiseksi pystytty todistamaan.