Rob Kardashian ja Blac Chyna umpirakastuneita – saavat oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama viikko sitten uutisoitiin, että realitytähti Rob Kardashian olisi eronnut kohumalli Blac Chynasta muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Tieto on kuitenkin kumottu, koska nyt kaksikko näyttää olevan onnellisimpi kuin koskaan aiemmin. Heille on lupailtu jopa omaa realitysarjaa.

Julkisuudesta aikoinaan ylipaino-ongelmiensa ja masentuneisuutensa takia katoamistempun tehnyt Rob Kardasahian on muuttunut mies. Hänet on nähty jopa hymyilevän paparazzeille leveästi rakkaan Blac Chynan kanssa aikaa viettäessään. Naisen paras ystävä Amber Rose on kertonut Us Weekly -lehdelle, että Rob ja Blac ovat hulvattomia.

– He ovat todella hassuja yhdessä ja rakastavat toisiaan. Heillä on mahtavaa aikaa ja olen todella onnellinen heidän puolestaan. Blac ansaitsee hänet, Rose jutteli.

Kardashianit-televisiosarjasta jättäytynyt Rob tulee todennäköisesti pian saamaan oman spin-offin Blac Chynan kanssa. Aiemmin kerrottiin, että Robin perheenjäsenet eivät ole innostuneet miehen ja hänen tyttöystävänsä omasta televisiosarjasta. Robin sisaret eivät nimittäin siedä Chynaa ja heidän mielestä Rob on pettänyt perheensä seurustelemalla kohumallin kanssa.http://www.femalefirst.co.uk/celebrity/rob-kardashian-blac-chyna-totally-love-929533.html