Tinder-mummolla yli sata rakastajaa: ”Parasta seksiä ikinä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinder-treffisovellus houkuttelee vapaita ja jopa varattuja ihmisiä hakemaan seuraa uusien ihmisten parista. Yksi Tinderiä ahkerasti käyttävistä on 56-vuotias kolmen lapsen isoäiti Gaynor Evans. Nainen kertoo leveästi hymyillen viettävänsä elämänsä parasta aikaa Tinder-sovelluksen tarjoaman miesmäärän takia.

Hän tapaa sovelluksen avulla pääasiassa nuorempia miehiä, ja harrastaa heidän kanssaan kaikkea mihin mielikuvitus vain riittää. Gaynorin mukaan nuoret miehet ovat kestävämpiä ja innokkaampia.

Kahden eroon päättyneen avioliiton jälkeen hän on päättänyt ottaa elämästä ilon irti. Parasta naisen mukaan on se, ettei hän ole kenellekään tilivelvollinen tekemisistään ja saa tehdä mitä ikinä haluaa. Hän viettää aikaa tytärtensä kanssa ja he iskevät samoja miehiä. Samaan hengenvetoon Tinder-aktiivi myöntää, että hän ei voi koskaan löytää palvelusta tosirakkautta rinnalleen.