Tieraivon uskomaton seuraus: Autoista tuli tosielämän törmäilyautoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kazakstanin Astanassa on sattunut vaarallinen tilanne, kun kaksi tieraivon vallassa ollutta autoilijaa alkoivat riidellä kadulla. Kuskien tappelusta syntynyt melu oli kiinnittänyt vieressä asuvien ihmisten huomion. Eräs silminnäkijä on kuvannut uhkaavan tilanteen videolle.

Kuskit eivät onnistuneet selvittämään riitaansa puhumalla, joten he ottivat järeämmät aseet käyttöön. Toinen kuskeista törmäsi tahallaan kadulla seisseen naisen autoon. Siitä syttyi sota, jonka seurauksena molemmat kuskeista kolaroivat toistensa autoja tahallaan.

Toisiaan tönivät ajoneuvot ovat kuin tosielämän törmäilyautoja. Daily Mail -lehden mukaan häviäjä kyseisessä riidassa oli todennäköisesti se, jolla oli kalliimpi auto. Voisi luulla, että vakuutusyhtiöt eivät tule korvaamaan tieraivosta johtuneita kolhuja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.