Karhun raatelema nainen: ”Leonardo DiCaprio pääsi aivan liian helpolla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leonardo DiCaprion tähdittämässä The Revenant -elokuvassa on kohtaus, jossa karhu raatelee DiCaprion näyttelemän miehen. Nyt nainen, joka on oikeasti joutunut karhun hyökkäyksen kohteeksi, on kritisoinut kohtauksen epätodellisuutta rankalla kädellä.

64-vuotias Allena Hansen joutui pienen karhun raatelemaksi hänen Kaliforniassa sijaitsevalla tilallaan vuonna 2008. Hyökkäyksen aikana nainen menetti 14 hammastaan, minkä lisäksi karhu puri hänen nenänsä ja korvansa irti. Hansen on kommentoinut The Revenant -elokuvan karhukohtausta sanomalla, että se on täysin epärealistinen eikä mies olisi selvinnyt siitä elossa.

Hansen moittii kohtauksessa myös sitä kuinka karhu lopulta kuoli. Naisen mukaan iso karhu ei menehtyisi sen vuoksi, että se saisi muutaman puukon iskun olkapäähänsä. Hansen haukkui Daily Mail -lehden mukaan myös miehen ratsastustaidot eikä pitänyt siitä, että hevonen hyppäsi elokuvassa vahingossa kalliolta alas. Kohtauksessa käytetty Appaloosa-hevonen on naisen mukaan liian älykäs juostakseen kallion reunalle.