Missä äidit saavat imettää? Video näyttää esimerkkejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisilla paikoilla imettäminen on ollut kiivaana puheenaiheena jo jonkin aikaa. Moni on sitä mieltä, että äidin tulisi saada häpeilemättä ruokkia lastaan imettämällä silloin kun vauva itkee nälkäänsä. Toiset ovat taas sitä mieltä, että äitien tulisi imettää piilossa muiden katseilta.

The Canatellas on julkaissut hauskan videon, jossa otetaan huumorin keinoin kantaa siihen missä pienen vauvan äidin olisi soveliasta imettää lastaan. Videolla näytetään, että imettäminen on täysin sopivaa ja luonnollista missä tahansa paikassa.

Äidin tulisi saada ruokkia lastaan siellä missä lapsella on nälkä. Oli paikka sitten puisto, koti, ravintola, putiikki, leikkikenttä tai imettämistä halveksuvan henkilön viereinen penkki, tulisi lapsen imettäminen olla videon mukaan aina soveliasta.