Poliisit pelastivat orvon kengurunpoikasen – hyppäsi paidan sisään turvaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa pieni kengurun poikanen jäi orvoksi kun kuorma-auto oli osunut sen emoon, minkä seurauksena emo oli menehtynyt. Kengurun poikasen pelastanut poliisilaitos on julkaissut pikkuisesta ihastuttavan videon, jossa poikanen haluaa hypätä poliisin paidan sisälle.

Poliisi esittelee videolla kengurua, joka oli juuri nimetty poliisiaseman Facebook-seuraajien avulla Cuejoksi. Neljän kuukauden ikäinen Cuejo havittelee lämpimään ja yrittää kurkotella miehen paidan kaula-aukkoa. Kengurun poikaset kulkevat usein niiden emojen pussukoissa, minkä vuoksi poikanen tahtoi miehen paidan sisään turvaan.

Kun kenguru saa lopulta kaula-aukosta kiinni, mies kumartuu ja päästää kengurun lähemmäs. Kenguru venyttää kaula-aukkoa ja sujahtaa miehen paidan sisälle pienelle kerälle lämpimään samalla tavalla kuin se kiipeäisi emonkin pussukkaan.

Constable Mason from Cue Police Station thanks everyone for their input into the naming of the cute little rescue Joey. Drum roll please ….. CuejoSpecial thank you to Jennifer Evans with coming up with the name – very clever indeed :)

Posted by Western Australia Police on Thursday, March 10, 2016