Veneilijät ihastelivat lentokaloja – kunnes yksi lensi kasvoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vesillä moni toivoisi näkevänsä kaloja ja muita meressä eläviä eläimiä sattumalta niiden omassa elinympäristössä. Eräs nainen pääsi kuitenkin lähemmäksi kaloja kuin olisi voinut kuvitellakaan saadessaan yhdestä osuman suoraan kasvoihinsa.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen saa kalasta iskun päähänsä. Kolme miestä ja yksi nainen on veneessä ja heidän veneensä perässä näkyy paljon pinnan alta hyppeleviä lentokaloja. Lopulta yksi kala lentää suoraan kohti venettä ja osuu naista kasvoihin.

Kala osuu naisen kasvoihin todella kovalla vauhdilla ja ottaa varmasti kipeää. Nainen pitelee osuman jälkeen kasvoistaan kiinni kun muu seurue kyselee hänen vointiaan. Naisella kävi harvinaisen huono tuuri sillä kalan osumista kasvoihin osaisi vain harva varoa veneilemässä ollessaan.