Insinöörin märkä uni – tässäkö maailman turhin laite?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on levinnyt jo vuosien ajan hauska video pienikokoisesta laitteesta, jota on kuvailtu maailman turhimmaksi. Laitteessa on vain yksi katkaisin, jonka kääntämisen jälkeen laitteen kansi avautuu ja sieltä tuleva mekaaninen käsi kääntää katkaisimen takaisin.

Laitteen versio 2.0 oli vain ajan kysymys, ja nyt sellainen nähdään sosiaalisessa mediassa vauhdilla leviävässä videossa. Tällä kertaa kyseessä on todellinen insinöörin märkä uni, jossa on yhden katkaisimen sijaan peräti kahdeksan katkaisinta. Sen lisäksi, että laite kääntää katkaisimet takaisin järjestyksessä se kykenee kääntämään ne takaisin myös yksitellen eri järjestyksessä.

Pointless machine

The most pointless machine ever made?

Julkaissut Shavekit 17. maaliskuuta 2016