Koira pelastettiin syömiseltä – koskettava pelastustarina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chi Chi -niminen kaksivuotias labradorinnoutaja löydettiin roskapussista, jossa koirateurastaja oli heittänyt sen elävänä jätteiden sekaan. Teurastaja oli roikottanut koiraa liian tiukalle sidotuista naruista, minkä vuoksi sen jalat olivat alkaneet mädäntymään. Teurastaja oli ajatellut koiran lihan pilaantuneen, minkä vuoksi se oli heittänyt tämän roskiin.

Chi Chi löydettiin elävänä ja pelastettiin. Eläinsuoja teki päätöksen amputoida koiran jalat Chi Chin nukuttamisen sijaan, koska koira oli vaikuttanut niin lempeältä ja siltä, että se ei ole valmis antamaan periksi. Kaikki neljä jalkaa amputoitiin, minkä jälkeen koira on päässyt ensimmäistä kertaa kävelemään.

Chi Chin tarina on inspiroiva kertomus siitä miten koira pystyy näin väkivaltaisen alun jälkeen vielä antamaan ihmisille anteeksi. Chi Chi on nyt adoptoitu rakastavaan loppuelämän kotiin, jossa suunnitellaan koiralle tekojalkojen teettämistä, että iloinen koira pääsisi viimein juoksemaan ulkona kovaa vauhtia.

She Lost All 4 Paws But Found Her Forever Family

They're giving her all the love she needs.

Posted by The Dodo on Tuesday, March 15, 2016

I love you all! ~ Chi Chi

Posted by Chi Chi of ARME on Sunday, February 28, 2016