Naiskoomikko ilahdutti tarjoilijoita – 77 dollarin ostoksesta 1 000 dollarin tippi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Komedienne Amy Schumer on yllättänyt newyorkilaisravintolan työntekijät jättämällä heille 1.000 dollaria tippiä. Anteliaalla tuulella ollut näyttelijätär oli kuitannut 77 dollarin baarilaskunsa ja sen lisäksi hän oli jättänyt häntä palvelleille tarjoilijoille 1.000 dollaria juomarahaa.

New York Daily News -sivuston mukaan ravintola on julkaissut kuvan kuitista sosiaalisessa mediassa. Amy Schumerin fanit ovat olleet idolinsa hyväsydämisyydestä ylpeitä. Tarjoilijat ovat olleet näyttelijättärelle kiitollisia.

Julkaisuissa henkilökunta kertoi, että heidän keskivertotippinsä oli noin dollarin verran. Hamilton Musical -teatteriravintolan baarissa työskentelevät tarjoilijat ovat kaikki osa-aikaisia näyttelijöitä ja he aikovat jakaa tipin keskenään.