Snoop Doggille osuva moka Instagramissa – pikkukylästä hetkessä maailmankuulu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Snoop Dogg on saanut faninsa villiintymään ilmoittamalla esiintyvänsä Bogatassa, Romaniassa. Tähden päivitys on saanut riemastuneen vastaanoton, sillä Bogota on 2.000 asukkaan maalaiskylä Transilvaniassa.

Fanien harmiksi kyseessä oli kuitenkin kirjoitusvirhe, sillä miehen todellinen määränpää oli Bogota, Kolumbia. Räppärin romanialaisfanit ovat ottaneet ilon irti miehen tekemästä virheestä ja Snoop Doggin päivitystä on jaettu sosiaalisessa mediassa.

Nyt fanit ovat ryhtyneet kampanjoimaan sen puolesta, että tähti tulisi oikeasti esiintymään Bogatassa. Snoop Dogg ei ole korjannut sijantivirhettä Instagram-kuvaansa ja hän on myöhemmin lisäillyt kuvia tunnisteella #visitbogata. Daily Mail -lehden mukaan pikkukylä on putkahtanut hetkessä maailmankartalle ja Bogatasta on tullut kuuluisa Snoop Doggin ansiosta.

Kuva, jonka snoopdogg (@snoopdogg) julkaisi