Unelmien työpaikka: Juo olutta ympäri maailmaa ja tienaa 10 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintolaketju World of Beer tarjoaa kolmelle onnekkaalle oluen ystävälle työpaikkaa, jossa ei tarvitse olla kuivin suin. Tässä tapauksessa alkoholin työaikana nauttiminen ei nimittäin ole kiellettyä, vaan välttämätöntä.

World of Beer etsii kolmea työntekijää Drink It Intern -nimiseen työtehtävään. Käytännössä työläisten tehtävänä tulee olemaan maailman kiertäminen ja oluen nauttiminen.

– Kutsumme ryhmän harjoittelijoita kiertämään maailmaa, vierailemaan panimoissa, tutkimaan oluita World of Beerin pubeissa ja jakamaan tarinoitaan ihmisten kanssa eri puolilla maata, yhtiön kotisivuilla kuvaillaan.

Harjoittelijoiden täytyy kirjoittaa matkansa aikana blogitekstejä ja jakaa materiaalia sosiaalisessa mediassa. Toisin kuin useiden harjoittelupaikkojen tapauksissa, Drink It Intern -raatajille maksetaan jopa 12.000 dollarin, eli noin 10.000 euron arvoinen palkka. Lisäksi World of Beer maksaa harjoittelijoiden matkojen ja majoitusten hinnat.

Työnhakijoiden täytyy lähettää World of Beerille minuutin pituinen video. Haku päättyy 26. maaliskuuta 2016.