Hilary Swankia kosittiin juoksulenkillä – vastasi myöntävästi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Hilary Swank on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan upeasta kihlasormuksestaan. 41-vuotias suosikkinäyttelijätär paljasti, että hänen poikaystävänsä Ruben Torres oli kosinut häntä kesken juoksulenkin.

Omaperäinen kosinta oli tehonnut Hilaryyn ja hän oli vastannut myöntävästi. Pariskunta on nyt onnellisesti kihloissa. Daily Mail -lehden mukaan pariskunta on seurustellut viime heinäkuusta lähtien.

Suhde on ollut alusta alkaen vakaalla pohjalla ja pariskunta on suunnitellut avioituvansa tulevaisuudessa. Kosiminen tuli Hilarylle kuitenkin yllätyksenä, sillä hän ei osannut odottaa Rubenin kosivan häntä vielä. Miehen romanttisen tempauksen ansiosta pariskunnan yhteinen iltalenkki on sai ikimuistoisen käänteen.