Lentoemon laukusta löytyi 27 kiloa kokaiinia – pakeni kesken kuulustelun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turvatarkastajien kuulusteltavaksi pyydetty lentoemäntä on onnistunut livahtaman karkuun vartijoilta Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Viranomaiset olivat pyytäneet lentoemäntää tarkastukseen, sillä he olivat huomanneet naisen käyttäytyvän epäilyttävästi.

Lentoemo seurasi tarkastajia ja hän muuttui erittäin hermostuneeksi. The Sun -lehden mukaan naisen kuulustelu sujui ongelmitta lentoemon levottomuudesta huolimatta. Kun vartijat olivat ohjaamassa naista ruumiintarkastukseen otti hän jalat alleen.

Lentoemäntä onnistui karkaamaan vartijoilta, mutta hän jätti taakseen matkatavaransa ja kallisarvoiset korkokenkänsä. Laukusta löytyi 27 kiloa kokaiinia. LAPD ja DEA ovat ottaneet asian tutkittavakseen. Lentokentän turvakamerat aiotaan tarkistaa, jotta naisen pakoreitti saadaan selville. Toistaiseksi pidätyksiä ei ole tehty ja salakuljettajana toiminut lentoemäntä on edelleen karkuteillä.