Kohukaunotar pokasi koripallotähden – näyttävä pari!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Amber Rose on kuukauden ajan vihjaillut sosiaalisessa mediassa tapailevansa kuuluisaa urheilijatähteä. Nyt miehen henkilöllisyys on paljastunut ja kyseessä on 25-vuotias koripalloilija Terrence Ross.

Toronto Raptorsissa pelaava Ross on julkaissut netissä kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Amberin kanssa. E! News -sivuston mukaan 32-vuotias mallikaunotar on tapaillut koripalloilijaa ystävänpäivästä lähtien.

Seitsemän vuoden ikäero ei ole pariskunnalle ongelma ja Amber on ylpeä siitä, että hänen poikaystävänsä on häntä nuorempi. Lähipiiristä paljastettiin, että pariskunta on alkanut hiljattain seurustella. Kaksikko on hehkuttanut onneaan myös julkisesti Twitterissä ja vaikuttaisi siltä, että Amber on nyt varattu nainen.

#wcw??

Kuva, jonka Terrence Ross (@3tross1) julkaisi