Isoäidit pääsivät Lamborghinin rattiin – vähemmästäkin katseet kääntyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tehokkaat urheiluautot ovat yleensä kaikenikäisten miesten mieleen eikä nopean Lamborghinin ratin taakse välttämättä ensimmäisenä miellettäisikään isoäitiä. Donut Media halusi kuitenkin nähdä mitä tapahtuu kun kaksi isoäitiä päästettiin ajelulle Lamborghinilla.

Isoäidit ihastelevat mustaa ja kiiltävää urheiluautoa ja sen ylöspäin avautuvia ovia. Isoäidit hyppäävät auton kyytiin, kiinnittävät turvavyönsä ja lähtevät kaupungille hurjastelemaan toisen isoäidin hypätessä kuskin paikalle. Meno ei välttämättä ole lopulta kovin hurjaa, mutta ainakin naisilla näyttäisi olevan hauskaa.

Ihmisten seassa ajellessaan isoäidit pitävät auton ikkunoita auki ja vilkuttelevat kaikille ohikulkijoille. Auto näyttäisi pönkittävän vanhusten itseluottamusta jonkin verran, ja naiset innostuvatkin moittimaan muun muassa pyöräilijöitä ja sitä miten tyhmiltä he kypärissään näyttävät.