Lemmikkipsykologi: ”Luen eläinten ajatuksia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikkien omistajat uskovat pystyvänsä lukemaan oman koiran tai kissansa ajatuksia, eleitä ja ilmeitä. Ellen Lance -niminen nainen lukee eläinten ajatuksia kuitenkin työkseen ja uskoo ymmärtävänsä kaikkia eläimiä niin hyvin, että kutsuu itseään lemmikkikommunikoijaksi.

Lance kertoo kokevansa lemmikit täysin samanvertaisina ihmisten kanssa. Naisen vastaanotolla käy ihmisiä koirien ja kissojensa kanssa halutessaan kuulla, mitä lemmikeillä olisi heille asiaa. Lance kertoo kuulevansa eläimet täysin samalla tavalla kuin hän kuulee ihmisetkin, joiden kanssa hän keskustelee.

Lance keskustelee ja kuuntelee eläimiä, ja kertoo omistajille mitä lemmikit haluaisivat heille kertoa. Hän myös puhdistaa eläimiä huonoista energioista ja auttaa eläimiä pääsemään huonoista kokemuksistaan ja tunnelukoistaan eroon.