Naisella maailman pisimmät rastat – näissä on jo kantamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin amerikkalaisesta Asha Mandelasta, joka on erityisen ylpeä hiuksistaan. Hän pitää hallussaan titteliä maailman pisimmistä rastoista. Nainen löysi uuden aviomiehensä hiustensa ansiosta.

Barcroft TV esitteli taannoin massiivisten rastojensa avulla julkisuuteen nousseen Asha Mandelan. Pian medianäkyvyden jälkeen nainen tapasi nykyisen aviomiehensä Emmanuel Chegen. Mies on ammatiltaan kampaaja.

Emmanuel tunnustaa rakastuneensa naisen upeisiin hiuksiin. Pariskunta asuu nykyisin Yhdysvaltojen Floridassa. Ashan rastat ovat edelleen liki 17-metriset ja niiden painon on arveltu olevan liki 20 kiloa. Naisen selkäranka on vinoutunut hiusten painon takia, ja tämä voi asiantuntijoiden mukaan lopulta johtaa kramppeihin ja halvaukseen.