Päiväkodissa syttyi joukkotappelu – viisi perheenäitiä pidätettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin Lancashiressa sijaitsevan päiväkodin edessä on sattunut väkivaltainen välikohtaus. Lapsiaan noutaneiden perheenäitien välille oli syntynyt selittämättömästä syystä sanaharkkaa ja pian riita äityi väkivaltaiseksi.

Meadowhead Community Infant School and Nursery -päiväkodin opettajat soittivat poliisit paikalle, kun he huomasivat, että pihalla oli joukkotappelu. Monet äideistä löivät, potkivat ja raapivat toisiaan ja repivät toisiaan hiuksista.

Opettajat eivät uskaltaneet mennä väliin, vaan he keskittyivät lohduttamaan näystä järkyttyneitä lapsia. 21-vuotias työntekijä Gary kertoi The Sun -lehdelle, että paikalle saapui lopulta viisi poliisiautoa ja ambulanssi. Viisi perheenäitiä saatettiin autoihin käsiraudoissa.

Päiväkodinopettajien mukaan tilanne oli järkytys pienille lapsille ja he itkivät lohduttomasti äitiensä tapellessa keskenään. Viranomaiset eivät ole paljastaneet, mikä riidan oli aiheuttanut. Opettajat olivat yhtä mieltä siitä, että äidit käyttäytyivät lapsellisemmin kuin heidän päiväkoti-ikäiset lapsensa.