Sankarillista toimintaa: Palomiehet elvyttivät kissan happinaamarilla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moskovalainen palolaitos on julkaissut netissä videon maaliskuussa suoritetusta pelastusoperaatiosta. Keskustan kupeessa sijaitsevassa asuinrakennuksessa oli syttynyt tulipalo ja palolaitos oli rientänyt paikalle sammutustöihin.

Tulipalo saatiin nopeasti haltuun ja pahin vaara oli ohi. Sitten palomiehet huomasivat käytävälle tuupertuneen lemmikkikissan. He riensivät auttamaan avutonta eläintä ja antoivat sille happimaskin.

Kissa virkosi hengitettyään puhdasta happea, mutta se vaikutti olevan huonossa kunnossa. Palomies nosti kissan syliinsä ja antoi sille lisää happea. Videosta päätellen kissa tulee selviämään hengissä. Eläinlääkärikäynti olisi todennäköisesti paikallaan, sillä lemmikki oli selvästi hengittänyt savua.