Saumatonta yhteistyötä! Kissa auttoi koiraa pakenemaan aitauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pentuaitaukset pystyvät ehkä pitämään pienikokoiset koirat aloillaan, mutta täysikasvuisille kissoille niiden yli hyppääminen ei ole ongelma. Nyt Youtubessa nähdäänkin video, jossa kissa auttaa koiraa pääsemään vapauden makuun.

Videolla pienikokoinen koira on lukittuna pentuaitauksen sisällä. Vapaus koittaa koiralle kuitenkin yllättävällä tavalla, kun samassa taloudessa oleva kissa haluaa leikkiä sen kanssa. Oranssi kissa kaataa raja-aidan helposti, ja pian kummatkin eläimet ovat vapaita riehumaan kodissa omistajan kauhuksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat