Uudesta Game of Thrones -trailerista valtava hitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -sarjan viidennen kauden päätösjakso sai fanit haukkomaan henkeään. Monien avainhahmojen kohtalot jäivät avoimeksi, ja sarjan tulevista käänteistä spekuloitu runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Taannoin HBO julkaisi Game of Thronesin odotetun kuudennen tuotantokauden trailerin, joka on nyt katsottu jo huimat 27 miljoonaa kertaa. Esimakua tarjoillaan paitsi edellisellä kaudella kovia kokeneiden hahmojen kohtaloista, myös etukäteen hurjiksi kuvailluista toimintakohtauksista.

Trailerin taustalla kuullaan James Vincent McMorrowin cover-versio Chris Isaakin Wicked Game -hitistä. Game of Thrones -sarjan kuudes kausi alkaa HBO-kanavalla 24. huhtikuuta 2016. Kausi pohjautuu George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjan vielä julkaisemattomaan The Winds of Winter -osaan.