Deepwater Horizonin katastrofista elokuva – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikonlahdella vuonna 2010 tapahtunut öljykatastrofi oli yksi ihmiskunnan tuhoisimmista ympäristöonnettomuuksista. Deepwater Horizon -öljynporauslautalla sattuneessa räjähdyksessä kuoli 11 työntekijää, ja se aiheutti valtavan ympäristövahingon satojen kilometrien alueella.

Nyt tuhoisasta onnettomuudesta ollaan tekemässä elokuvaa. Öljynporauslautan tuhoisiin tapahtumiin paneutuvan Deepwater Horizon -elokuvan päärooleissa nähdään Mark Wahlberg, Kurt Russell, Gina Rodriguez ja John Malkovich.

Peter Bergin ohjaaman Deepwater Horizon -elokuvan traileri on nyt julkaistu. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 30. syyskuuta 2016. Aika näyttää miten paljon todellisuutta kaunistelevan version amerikkalaistuotanto katastrofista esittää.