Hulvattomat WC-kyltit – kumpaan sinä menisit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuosi sitten kuinka tamperelaisen mainostoimisto Ilmeen vessojen oviin oli ilmestynyt suomalaisittain poikkeuksellisen hauskat merkinnät siitä kumpi on miesten ja kumpi naisten vessa.

Maailmalla vastaavia hauskutteluja on nähty jo pitkään, ja ajoittain jotkut niistä nousevat nettihiteiksi. Nyt alla nähdään muutama esimerkki vessoista, joissa kävijä joutuu hetken aikaa miettimään ennen oven avaamista.

Facebook
Mainostoimisto Ilmeen wc-ovet
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat