Karmiva ääni pienestä koirasta – kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien ulvominen kuulostaa yleensä hyvin surulliselta itkemiseltä. Osa koirista haluaa myös ottaa ulvomisellaan osaa johonkin musikaaliseen esitykseen. Erään pienen koiran ulvominen ei kuitenkaan kuulosta surulliselta vaan pikemminkin melko hauskalta ja erikoiselta huutamiselta.

YouTube-videolla nähdään miten yksi pikkukoira esittelee ulvomistaitojaan häntä heiluen. Koiran erikoista ulvontaa on kuvattu videolle, joka saa varmasti monen katsojan suupielet kääntymään ylöspäin. Koiran ulvominen kuulostaa enemmänkin karjumiselta kuin surulliselta ja korkealta ulvomiselta.

Toivottavasti tämä koira ei ole oikeasti surullinen, koska sen karmiva huuto kuulostaa niin huvittavalta, että harva osaisi ottaa tätä pikkuista tosissaan. Pikkukoira näyttää olevan kuitenkin itse hyvin tosissaan oman huutonsa kanssa ja jatkaa sen esittelemistä ylpeänä huuto toisensa perään.