Junayhtiö yllätti – lapset riemastuivat junan uudesta kuosista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taiwanilainen Taroko Express on ihastuttanut Hello Kitty -faneja tuunaamalla yhdestä heidän junastaan piirroshahmokissaa kunnioittavan teemajunan. Taipeista Tantungiin matkustava Hello Kitty -juna aloitti liikennnointinsä 21. maaliskuuta.

People’s Daily Online -sivuston mukaan teemajunan saapuminen asemalle oli juhlan arvoinen hetki. Matkustajat, jotka eivät olleet tietoisia junayhtiön tempauksesta olivat yllättyneitä nähdessään Hello Kitty -junan asemalla.

Suosikkianimaation fanit saapuivat juna-asemalle vastaan Hello Kitty -junaa. Monet heistä ottivat kuvia piirroshahmoilla koristellusta junasta. Taiwan ei ole ainoa maa, jossa on liikennöinyt Hello Kitty -juna, sillä vastaavanlainen kulkupeli löytyy Japanista.

Junayhtiö oli panostanut vaunujen sisustukseen ja yhtiö oli varautunut siihen, että Hello Kitty -kuvilla varustellut niskatuet saattaisivat kadota matkustajien mukaan. Henkilökunta ei kuitenkaan osannut odottaa sitä, että ensimmäisen matkan aikana katoaisi 328 Hello Kitty -niskatukea. Junayhtiö aikoo hankkia niskatukia lisää, vaikka ne todennäköisesti houkuttelevat pitkäkyntisiä matkustajia.