Näin Donald Trumpin oranssi meikki syntyy – viimeistely juustonaksuilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa kamppaillaan tällä hetkellä kiivaasti siitä kenestä tulee seuraava presidentti. Ehdokkaista etenkin Donald Trump on jatkuvasti median valokeilassa, ja hän aiheuttaakin ehdokkaista varmasti eniten mielipiteitä sekä puolesta että vastaan.

Koomikkokollektiivi F-Comedy on tehnyt hauskan videon, jossa he pilailevat Donald Trumpin kustannuksella. Videolla koomikko Tess Paras esiintyy videoblogia pitävänä meikkitaiteilijana, joka näyttää uusimmalla videollaan, miten Donald Trump -meikki syntyy.

Nainen kertoo uusimman kuuman meikkitrendin olevan nyt contouringin ja strobingin sijaan Trumping. Donald Trumpin inspiroiman Trumping-tyylin luomiseen tarvitaan vain kymmenen sävyä omaa ihoa vaaleampaa korostusväriä, oranssia aurinkopuuteria ja juustonaksuja.